Důležité hlášení pro případné účastníky grilovacího mejdanu, jež probýhá pravidelně v brzký večer, před hlavními hrami.
Každý, kdo chce jíst by měl přivést nějaké maso, osobně doporučuji aspoň 300g na jeden chod a osobu, ale radši dvojnásobek. Pokud maso doma naložíte, jen nám to ušetří práci a bude to zajímavé. Doporučuji vepřové na minutky (kýty, panenka, kotlety, karé, krkovice), kuřecí prsa, vykoštěné stehení řízky, fajnšmekři mohou zabrousit so hovězího či k rybám. A taky by se hodily: papriky-kapie (červené, žluté, oranžové) tak 3kg, cibule 2kg, brambory (aspoň 5kg) - berte jen pěkné, které se dají udělat i se šlupkou, nejlépe ranné, nějaké klobásy, či pěkná ang.slanina 0,5kg, sýr tvrdý nebo uzený (ne tavený). Další ingredience dle fantasie..
Zkuste napsat, co kdo berete, ať se to nějak rozdělí. Každý si vezme pečino, hořčici, grilovací omáčky dle své chuti. Já beru krom grilu, další vybavení na vaření včetně koření, oleje, česneku atd.
Mohu poprosit někoho o vyvěšení nahoru?