Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
20. září 2008, NYc
Dneska večer nám (mě, Tommymu, tý černošce, se kterou si prohodil mobil, a nějaký taxikářce, která ke skladišti přivezla toho typa co to tam celý vystřílel) přišla SMS z neexistujícího čísla že si máme zapnout zprávy na Channel one. Byla tam reportáž o únosu nějakého dítěte, přímo z jeho pokoje. Na stěně byl nakreslený obrázek té ještěroidní potvory. Byl tam taky nějaký chlápek, který se podíval přímo do kamery a odeslal nám SMSku s datem a místem dalšího útoku. Bylo to v Tommyho čtvrti.

Zajímalo by mě, jak to věděl. Každopádně záznamy těch zpráv se postupně zkreslily – když sem je vytáh z archivu channel one, tak tam ten chlápek byl vždycky v pozadí, zády ke kameře, mimo zaostření…


21. září 2008, NYc
Dohodli jsme se s Tommym a těma dvouma holkama (půčernošskou policejní psychiatričkou – Sárou, a nějakou Ruskou taxikářkou – Roxanou), že budem v noci patrolovat okolo toho místa, kde nám nahlásil ten únos.

Holky se přihlásily k místním Mothers against Anything a patrolovaly s maminama po okolí, Tommy čekal v autě, já si popojíždel okolo v autě a různě sem si poslouchal mikrofonem.
Postávala tam nějaká dodávka, vypadala jak utajená policejní, trochu. Vzal sem jí mikrofonem a lidi ve vnitř byly na poldy nějaký nervní.

Kolem druhý začal v jednom domě opodál poplach. Hned sem tam jel, ale Roxana s Tommym tam byly první. Dva chlapy odtamtud běželi, co to dalo, jeden z nich měl dítě pod ramenem a mířil ke kanálu, kterej mu Roxana přejela taxíkem.
Toho druhýho zpracoval Tommy když sem tam dorazil – přesněji mu napálil jednu kulku do nohy a druhou do boku. Hodili jsme ho ke mně do kufru a rozjeli se za tou pitomou dodávkou, zatímco se přijíždějící policie a holčiny honili s tim druhym typem, kterej jim utek.
Dodávku jsme dohnali, když se zrovna rozjížděla o dva bloky dál – z místa kde byl kanál, ze kterého do ní vlezl ten chlap i s dítětem. Chvíli jsme se s ní honili po městě, potom jí Tommy propálil pneumatiku a začalo se tam střílet. Byl tam chaos, Tommy odstřelil dva chlapy, v tý dodávce čekal třetí který mě vzal pod krkem, chtěl odjet s mym autem, tak sem prostřelil kolo, on vystoupil, Tommy ho sejmul. Pak už tam byla policie, a o chvíli pozdějc holky, který si převzaly tu unesenou holčičku, a předali jí jejím rodičům.


22. a 23. září 2008, NYc
Tyhle dva dny jsem si vesele strávil v base. Policajti zkoušeli hrát starý dobrý "my víme, že ste to udělal" a "dobrej zlej polda" a "chceme se dohodnout" a "my nevíme, co se stalo můžete nám to říct?" a to všechno v blbym pořadí se špatnejma hercema. Dost otrava a žádnej div, že zločinnost roste.

Mezitím se ze Sáry a Roxany staly mediální hvězdy. Černoška a Ruska hrdinkami NY,

< 10 >
7 11
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.065412044525146 secREMOTE_IP: 18.222.107.128