Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
10. prosince 2008, NYc
Dneska jsme byli v tom skladišti - za deního světla. Všude byly vrány, pár krys...
Na stropě byl pořád přibit ten "umělecký" propletenec asi deseti těl. Okolo se válelo dalších pět, plus jeden mrtvý bezdomovec s vyškrábanýma očima (ten rozhovor se Sárou si fakt budu muset udělat).
Ten šílenec se tam válel taky, pořád s tím šroubovákem v hlavě. Docela mě ten pohled uklidnil, bál jsem se, že tam nebude.

Sesbírali jsme všechny věci, co tam po nás zbyly - Sářina vesta, kterou shodila když jí ten cvok podpálil, upuštěný zbraně, nábojnice které jsme našli. A našli jsme peněženky a ID karty a další věci těch lidí okolo. Byli tam i Cheiiny. Její tělo se válelo ve vaně plné bělidla, rozřezané a zdrátované zpátky. Málem jsem se tam znovu sesypal. Sára říkala, že zná patologa který jí dá do nějaké rozumnější formy, asi za tři dny. Dal jsem vědět strýčku Kimovi, aby si ji tam pak vyzvedl. A taky, že ti co mohli za její smrt jsou mrtví. Pro jeho klid. Ti co za to mohli přímo zemřeli, ale já nebudu mít klid dokud nebude celá Šerá zóna minulost.

Neshodli jsme se co tam s tím udělat. Věci těch lidí jsme odtamtud vzali, nicméně nic víc.

Ten šílenec nebyl Rus, ale Řek, Robert Bosulos. Vypadá to, že byl naprosto normální chlap, dokud mu asi před půlrokem nebo rokem nehráblo. Bron se k němu asi dostal nějak náhodou. Nebo stál za tím že mu hráblo, nedivil bych se. Ještě se na to podívám.

V noci (před hodinou) jsem se tam vrátil, s několika kanistry benzinu, které jsem tam vylil spolu s naftou z toho agregátu, co tam byl. Byla to dost děsná práce, ale když to tam pak celé vzplanulo, tak se mi dost ulevilo, další temná epizoda New Yorku která se pohřbila na věčnost. A dost strašných vzpomínek které vezme plamen.
Přemýšlím, jak dát vědět těm rodinám. Můžu poslat ty ID karty na policii, nebo přímo jim. Hlavně naprsoto anonymně, až to hasiči zvládnou a policie projde zbytky těch těl, tak to bude děsnej průšvih.

Málem jsem zapomněl. Ten egregát napájel nějaké zvukové zařízení, jehož obdobu jsme našli i předtím na místech kde se distribuuje Aurora. A ty dealeři měli u sebe různý součástky k reproduktorům a tak. Když ho při té přestřelce Bosulos aktivoval, tak se všichni ty feťáci okolo najednou zvedli a chystali se něco dělat. A co se pamatuju, tak Bron než ho Tommy sundal, taky chtěl něco takového zapnout.
Další věc kterou je potřeba dořešit. Zase se mi začíná hromadit trochu moc otázek.

< 32 >
31 33
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.1027238368988 secREMOTE_IP: 18.119.125.162