Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
21. listopadu 2008, New York zápis je opět psaný původním rukopisem
Cesta byla děsná, orientovat se na konci listopadu podle fotek křižovatek, pořízených uprostřed léta, je nic moc. Zvlášť když místy není mezi těma cestama rozdíl. Reálně to sem je cesta tak na čtyři hodiny, pokud kašlete na předpisy a máte slušný teréní auto, jinak tak na šest, osm (nepočítám cestu skrz NY), ale vyjel sem včera v jednu a dobloudil sem sem až dneska ráno. Aspoň sem si cestou pokecal s jednim nadšenym militantnim majitelem zbraňovýho kšeftu a získal pár novejch vědomostí.

Je to tu docela útulný. Bývalý povrchový kamenolom, ze všech stran skála, dole je tak trochu vojenský výcvikový tábor, na první pohled dávno opuštěný chatky, ale v reálu to tu je všechno funkční, deaselovej agregát s palivem, polní kuchyně, vybavená střelnice (jako... ochranný stěny z pytlů s pískem, terče, plechovky, zbraně a munici sem nenašel, ale možná tu někde je, vzhledem k tomu, že ve svahu je i muniční sklad s dynamitem). Docela pohodlné postele a tak. Chybí tu satelitní telefon (neni tu signál) a já blbec sem si ho nevzal, příště. Možná bych sem mohl i jeden koupit, ostatně.

Trochu jsem si zatrénoval. Je to dost příjemnej pocit, překvapivě. Taky sem si u toho trochu zastřílel. Potom, co mě trochu zpracoval Tommy, to je lepší než předtim, ale moje střelecké schopnosti furt nejsou žádná sláva...


22. listopadu 2008, New York
Sem si dneska zatrénoval fakt pořádně, jsem docela zrasenej. Ale vcelku příjemně. Večer jsem si hrál s tím snímkováním pomocí rychlozáběrového foťáku. Mělo by to fungovat. Pořád si pohrávám s myšlenkou, že by správně upravená čočka mohla záběr stabilizovat mnohem víc než ty čachry co dělám s filmem, ale moc mě nenapadá jak na to - složením? vrytým obrazcem? hrát si v alchymistickém stylu s celulózou je jedna věc, ale uvažovat o faktickém rytí pentagramů do objektivu intuitivně trochu překračuje mojí představu příčetné činnosti.


23. listopadu 2008, New York
Včera sem to ZATRACENĚ přehnal. Sem naprosto zrasenej, bolí mě svaly, o kterých sem netušil, že je mám, ráno jsem bolestí málem nevstal z postele, donutil jsem se jen silou vůle, protože v příručce docela dobře popisovali, co se stane, když se z toho člověk nerozhejbe. Dal jsem si ráno procházku, zkoušel sem střílet, ale nechal sem toho, málem jsem střelil sám sebe když jsem neudržel pistoli ve zpětnym rázu.
Sledoval jsem nějaké filmy a čet si pár ztaženejch příruček.


24. listopadu 2008, NYc
Pořád sem na hadry, ale už se aspoň můžu hejbat. V poledne jsem si troufnul řídit zpátky do NY. Sešel jsem se s ostatními - kapku problém, zapomněli jsme odklidit Bronovo tělo, to bude dost nechutný.
Je potřeba vrátit se do toho skladiště a vyzvednout tělo Chei-Win.

< 30 >
29 31
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.070719957351685 secREMOTE_IP: 18.188.228.135