Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
7. listopadu 2008, Conecticut
Stavili jsme se u Nathana v tý divný internátní škole pro "problémové chlapce". Je to takový příjemnější koncentráček. Slíbili jsme, že ho odtamtud dostaneme, ale musí se to promyslet, nebude to až taková sranda.

Nathan prohlásil něco o tom, že jsme všichni "talentovaní". Nějak. Proto že prý Dimitri oslovil zrovna nás. Až ho potkám, předložím mu sakra tučnou účtenku.
A taky se zmínil o tom, že výzkum, který dnes končí u Aurory a triády, měl původně sloužit k aktivaci mimosmyslových schopností. Pokud je Sára nějak "talentovaná", a zúčastnila se toho testu experimentálního léku, pak je zajímavá otázka, co se s ní asi tak děje. Nathan řekl, že se to musí naučit ovládat, jinak jí to zničí.


9. listopadu 2008, NYc
Prošel jsem nějaké starší archivy. Myslím, že mám něco, co by Sáře mohlo snad trochu pomoct, nějaký meditativní návody a tak. Kromě toho sem objevil pár starých nevyřešených případů, co by snad mohly začít dávat smysl…


10. listopadu 2008, NYc
Sehnal jsem Sáře tu právničku kvůli adopci Nathana.
V noci mi volal Joshua, přesněji mi poslal zvukový záznam. S tím poldou jsme to přehnali, "někdo" nás už nemůže krýt, máme být opatrní a trochu se zklidnit. Varoval jsem ostatní.


11. listopadu 2008, NYc
Nejistota -> nervozita -> zděšení -> totální nasranost -> nevěřícnost -> zoufalství -> rezignace.
To je zhruba posloupnost toho co jsem cítil mezi okamžikem, kdy mi domácí systém nahlásil narušení, a chvílí, kdy dorazila policie, bezpečnostní agentura (k čemu jí sakra platim, když tu je až PO policii?) a hlavně předběžný agent pojišťovny.

Byt mám v tahu – vchodový dveře odpálený brokovnicí, počítače nahadry, složky ukradený nebo roztrhaný. Reálná škoda tak velká neni – v tištěný podobě mám víceméně jen zálohy hotových věcí, můžu je znovu vytisknout z elektronických záloh.
Spíš mě deptá, že mi lohnul nějaký starý zápisníky, ve většině nic moc nebylo, ale tak byly to moje zápisníky. A co je horší, v několika z nich něco bylo. De facto sem přišel na počítačích jen o nějaký rozdělaný práce za poslední půlrok, ale to snad dám zase dohromady. Průser je, že se dostal k novým věcem a ví, na čem aktuálně dělám.

Naštěstí se nedostal do laborky, to by mě fakt vydeptal. Místo toho jí zkusil podpálit, což se naštěstí ani zdaleka nepovedlo.

< 26 >
25 27
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11971402168274 secREMOTE_IP: 52.15.143.223